Gĺ til Tune Kabelnets hjemmeside


Montering af HF-tætte antennestik

Først løsnes de to skruer på bagkappen. Skruerne skal blot løsnes, ikke tages ud, og stikket skal slet ikke skilles ad for at udføre montagen. Klik for at se et større billede
Det korrekt af-isolerede coax-kabel stikkes blot ind i stikket Klik for at se et større billede

Korrekt af-isolering. Husk også at af-isolere skærmen, og smøge trådene bagud som vist. Evt. folie fjernes forsigtigt.
Med en afisoleringstang fra f.eks. Cablecon kan dette resultat opnĂĄs pĂĄ 10 sekunder.
Pas på, at de fine små tråde fra skærmen ikke får snoet sig om inderlederen. Sørg for ordentligt lys, når du udfører dette.

Læg mærke til, at der på de originale Televes-stik er præget et relief, der viser det færdigt-tilskårne kabel i 1:1 som det skal være inden det skrues ind i stikket.
Denne detalje er desværre smuttet på danske DKTs efterligning af det originale Televes-stik, ligesom de keramiske skiver, som fastholdt inderlederen, nu er erstattet af et stykke ikke nær så hårdt og holdbart plastic. Ak ja. Et positivt moment er dog, at Televes ikke selv laver stikket mere (de laver dette), men at DKT fortsat gør.

Klik for at se et større billede
Når kablet er indført i stikket skal de to på forhånd løsnede skruer blot strammes. Først den skrue, der holder inderlederen (1); tjek at den nu også har rigtigt fat, og dernæst skruen til skærmen (2). Klik for at se et større billede

Klik på de enkelte tegninger for at forstørre


 


Tune Kabelnet Hjemmeside | Kontakt os | Ris & Ros  © 2000-2015 Tune Kabelnet. Med forbehold for skrivefejl. Alle rettigheder forbeholdt. Senest opdateret: