Gå til Tune Kabelnets hjemmeside

Pakkevalg

Ved skift af lejlighed / ejerskifte af ejerbolig er gratis at skifte pakke. For alle andre koster det 500 kr at skifte pakke. Dette dækker omkostningen ved at sende en mand ud og skifte pakken og det filter, der skal skiftes. Pakkeskift realiseres senest efter løbende måned + 30 dage.

Log ind her med dit medlemsnummer og kodeord for at angive din nye pakke.

Medlemsnummer og kodeord er det samme som bruges til selvbetjening og som benyttede ved spørgeskemaundersøgelsen i efteråret 2014.

Kodeordet er også trykt på alle opkrævninger udsendt efter 1.8.2013. Hvis du ikke har det, så ret henvendelse til Tune Kabelnet.

Kodeord på 6 tegn tildelt af Tune Kabelnet indeholder ikke O som Oskar, men 0 (nul), kan forekomme. Du kan selv ændre det her. Men: Kodeord for nyoprettede medlemmer er på 8 tegn og kan godt indeholde både nul og o. Men du kan altså selv ændre det.

Hvis du ikke kan huske hvilken pakke, du har i dag, så fremgår dét også af billedet, når du er logget ind.

SIDSTE NYT: Da vi arbejder stærkt med en helt nydesignet selvbetjening, hvor der også kan bestilles og betales direkte fra, så er nedenstående pakkevalg LUKKET. Send i stedet en mail til Tune Kabelnet med dit pakkevalg, indtil dette er klart.


Login til valg af pakke (virker ikke pr 6.3.2015):

Medlemsnr:
Kodeord:  


Læs mere om baggrunden for pakketeringen


 


Tune Kabelnet Hjemmeside | Kontakt os | Ris & Ros  © 2000-2015 Tune Kabelnet. Med forbehold for skrivefejl. Alle rettigheder forbeholdt. Senest opdateret: