GŚ til Tune Kabelnets hjemmeside


Brug af PC-Cillin antivirus program


Nogle gange når man bruger PC-Cillin som antivirus program, kan man lige pludselig ikke sende mails mere. Det er fordi PC-Cillin går ind og ændrer på indstillingerne. Du skal i så fald slå pop3 check fra ved at fjerne fluebenet i det felt der hedder " Enable Internet Mail Scan ". Dette betyder, at den ikke scanner mailen når den kommer ind til indbakken, men først når du vil åbne mailen. Det er " Real-Time Scan " der gør det, forstået på den måde, at din mail boks stadigvæk er beskyttet, hele PC-en er beskyttet.

Nu kan det jo være at fluebenet var sat, og derfor er POP3 konto navnene ændret, så hvis man vil køre uden flueben, skal man lige huske, at opsætte sin mail konto igen.

Opsætning af mailkonto i Outlook Express. Først trykkes på fanebladet "funktioner". Efter at man har trykket på "funktioner", og derefter på "konti", og nu "post", hvorefter man trykker på "egenskaber", og derefter på faneblad "Servere", og nu trykkes på feltet "Indstillinger". Nu sættes curseren på linien " Log på med disse indstillinger". Nu indtaster man sin email konto og password. Nu skulle det så være i orden, efter at man har trykket på OK.


 


Tune Kabelnet Hjemmeside | Kontakt os | Ris & Ros  ¬© 2000-2015 Tune Kabelnet. Med forbehold for skrivefejl. Alle rettigheder forbeholdt. Senest opdateret: