GŚ til Tune Kabelnets hjemmeside


Tune Kabelnet har et tilbud til dig, som det er dumt at sige nej til !

■ Superhurtigt Internet for 125 kr pr måned.

7 ud af 10 medlemmer i dag benytter Tune Kabelnets Internet-tjeneste. Der er ingen argumenter for at lade være:

□ Du kan få op til 75 / 30 Mbit for 125 kr pr måned.

Denne hastighed er ikke garanteret, men opnås faktisk med den nye routertype det meste af tiden på en tidssvarende pc (også trådløst med den nyeste routertype)

□ Nytilslutning inkl. router, ekskl. installation: 0 kr (DOCSIS 2) eller 300 kr (DOCSIS 3)

Nytilslutning til Internet indebærer, at der ikke har været Internetabonnement fra Tune Kabelnet i husstanden på uændret adresse de seneste 6 mdr. I denne pris er ikke medregnet tilpasning af din husinstallation. Vor servicepartner: KK Partner, tlf. 7538 1414, mail: service@kk-partner.dk har en standardpris på kun 595 kr til Tune Kabelnets medlemmer for en simpel standardinstallation.

□ Gratis telefoni

11% heraf har fastnet telefoni via Evercall, som Tune Kabelnet samarbejder med. Alle medlemmer med Internet hos Tune Kabelnet kan få telefoni, helt ned til gratis telefoni. Gratis samtale med alle, der benytter fastnet fra operatøren Evercall i hele landet. Du kan bruge den router du får udleveret og skal ikke have nogen anden lille boks ved siden af. Læs mere her..

□ Du får en DOCSIS 3 router:

  • Routeren giver direkte adgang til 4 kabeltilsluttede enheder og kan bruges som center i et gigabitnetværk i hjemmet
  • Routeren indeholder dualband trådløst netværk med samme hastighed (802.11n og -ac).
  • ... Læs mere her

□ Særtilbud: Tilslutning for 0 kr i Elkærparken / Byagerlunden:

Hvis du har internetinstallation, der passer til Tune Kabelnet, i huset / lejligheden, men er ikke tilsluttet internetabonnement hos TKN, så kan du også vælge en brugt EPC2434-router ("kun" 40 / 12 Mbit) og komme på nettet for 0 kr (du skal selvfølgelig betale abonnementet på 125 kr/md og du skal binde dig min. 3 mdr.). Dette gælder så længe lager haves. Alle lejligheder i Elkærparken og Byagerlunden er allerede klare, så det koster maks. 0 eller 300 kr at komme på dér.

□ Du kan få Internettet faktureret separat, til f.eks. din arbejdsgiver

 


Grib chancen nu — tilmeld dig HER


 


Tune Kabelnet Hjemmeside | Kontakt os | Ris & Ros  ¬© 2000-2015 Tune Kabelnet. Med forbehold for skrivefejl. Alle rettigheder forbeholdt. Senest opdateret: